theorieexamen halen – wij helpen je graag

theorie den helder

Theorie examen – Den Helder

Als je na je rijlessen praktijkexamen wilt doen voor auto, motor of scooter, dan ben je verplicht eerst te slagen voor het theorie-examen. Na het behalen van je theoriecertificaat kan je examensafleggen. Je theoriecertificaat is 1.5 jaar geldig. Als je binnen 1,5 jaar niet slaagt voor je praktijkexamen dan vervalt de geldigheid van de theorie en moet je opnieuw het theorieexamen afleggen.

 

Zelfstudie of online

Theorie kun je zelf thuis leren, mits je over de juiste leermiddelen beschikt zoals boeken en software en uiteraard voldoende tijd besteedt aan de stof. Je kunt via autorijschool Westerhuis ook je theorieboeken en Cd-rom/USB stick bestellen om je goed voor te bereiden op het theorieexamen.

 

Als je de slagingskans van je theorie-examen wilt vergroten?

Als je de slagingskans van je theorie-examen wilt vergroten, dan is het zeer aan te raden om ook klassikaal theorielessen te volgen. Tijdens de theorielessen kunnen we ook direct inspelen op knelpunten waar je vastloopt en extra uitleg geven. Tijdens de lessen duiken we ook diep in bepaalde stoffen als verkeersregels, voorrangregels en verkeerstekens/borden die niet voor iedereen even duidelijk zijn. Uiteraard geven we ook de nodige tips over de valkuilen van de vragen die tijdens het theorie-examen vaak voorkomen.

Rijschool Westerhuis “een bewezen adres in Den Helder en Omstreken”

Begin ook direct zonder wachttijd

BELLEN

AANMELDEN